Vàrem seguir fent pati a la Rius… i ens ho vàrem passar pipa!

Publicado por admin en

Si el passat 17 de març posàvem fil a l’agulla a la Setmana Verda – #SomRiusVerd -, amb horts de terra i verticals, entre més; aquest passat dissabte, el 21, un bon grup de famílies vàrem recuperar la samarreta groga de l’escola pública per a posar-nos mans a l’obra, tot equilibrant seny i rauxa i passant un jorn de comunitat escolar.

Comunitat escolar per seguir fent allò que, tant l’alumnat, com l’equip docent i directiu, com les famílies, anem acordant de portar als patís d’aquesta bella escola pública.

Així, repartides en quadrilles, vam continuar la tasca d’enverdir el centre, vam pintar parets i terres, vam arrenjar el mur sonor i vam fer més tou el sorral per a gaudi i plaer de l’alumnat d’Infantil.

I, per si no fos poc, vàrem preparar els premis dels Jocs Florals i, amb tot el nostre carinyo, vam decorar un xic la Sala d’Actes on el dilluns 23 es van celebrar els actes principals de la diada de Sant Jordi, el jorn dels llibres i de les roses.

Aprofitem aquest apunt per agraïr la participació activa a les famílies, diverses i disperses, que van està fent mans a la Jornada de Patis d’enguany.


0 comentarios

Deja una respuesta

Marcador de posición del avatar

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.