Espai de migdia! Espai gegant!

Publicat per afasomrius el

Hola,

Em dic ________ i algun dia seré el gegant de Menjasa, fruit de l’esforç i la dedicació comuna de totes les alumnes de les escoles que, com la Rius i Taulet, mengen sà perquè són “una gran família amb un objectiu comú com és l’alimentació saludable”.

Ara com ara, com aquell qui diu, sóc un dibuix, el dibuix que, en hores de migdia, va fer la Gala, alumna de la Rius i Taulet (l’AFA d’aquesta escola em diu que estan tan contents que la fesomia sigui #somrius, però sobretot de la iniciativa que, algun dia, em farà ballar per places i carrers.

Ara sembla que podré emplenar l’espai del meu nom i, un cop dibuixat i amb nom, les nens i els nens de les escoles aniran fent parts del meu cos per tal d’agrupar-les i, finalment, viatjar per les escoles i estar-s’hi durant un temps.

Ja tinc ganes de ballar amb en Rius i la Rita, la Tina i en Taulet, però abans cal que la mainada aprofiti la meva confecció per treballar aspectes sobre l’alimentació, els beneficis que aporten els aliments, la seva procedència i, qui sap, si fer-me un seguici d’acompanyants saludables.

Bé, m’acomiado pues que tinc gana!


0 comentaris

Deixa un comentari

Avatar placeholder

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.