Comunicat de la Junta a les famílies

#SomTotes

Benvolgudes famílies,

Us volem informar de les eines que teniu a l’abast per si voleu participar.
A l’AFA hi ha espai per tothom! 
A continuació us indiquem quina és la organització bàsica de l’AFA per tal que us sigui més fàcil apropar-vos-hi. Si teniu ganes de col·laborar, si voleu fer preguntes, si voleu ajudar aquí estem per treballar entre tots i totes per una escola millor per als nostres fills i filles! Escriviu-nos amb les vostres idees i preguntes i us contestarem!!!
Presidència, Secretaria i Tresoreria
Són les persones que vetllen pels aspectes legals i pressupostaris de l’AFA, així com per la representació de l’AFA davant de tercers.
Contactes:
Presidència: junta@afasomrius.cat (Helena);
Secretaria: junta@afasomrius.cat (Laia);
Tresoreria: tresoreria@afasomrius.cat (Guille)

 

Vocalies

#somServeis, encarregada de gestionar les Comissions que treballen els serveis d’Acollida, Menjador, Ludoteca, Casal d’Estiu i Extraescolars. En col·laboració amb les comissions de Migdia i acollides, Extraescolars i Casal d’estiu.

#somActivitat, dedicada a promocionar i coordinar les activitats que es duen a terme a l’escola de manera transversal, amb les famílies i l’entorn. En col·laboració amb les comissions Verda/sostenible, Festes i esdeveniments i Patis.

#somFamília, vetlla per garantir una bona comunicació entre famílies i escola. En col·laboració amb la comissió Benvinguda.

#somEscola, dedicada a mantenir el vincle constant de les famílies amb l’escola, afavorint-ne la col·laboració contínua. En col·laboració amb la comissió de Lectura.

#somDiversitat dedicada a promocionar la interculturalitat, la igualtat, i fer visible la diversitat de la comunitat educativa. En col·laboració amb les comissions de Interculturalitat, Inclusiva i Feminismes.

#somPública fem xarxa amb la resta d’Associacions de famílies de les escoles públiques, per sumar forces i lluitar per una educació pública de qualitat. En col·laboració amb les comissions de Pública i Entorns escolars.

#somComunicació, de manera coordinada amb la resta de la Junta i les Comissions, vetlla perquè les informacions arribin a les famílies. En col·laboració amb la comissió de Comunicació

Contacte de comissions

   • Festes i esdeveniments, Patis, Inclusiva, Entorns escolars, Pública i Benvinguda:
    info@afasomrius.cat
   • Migdia i acollides:
    serveis@afasomrius.cat
   • Lectura:
    lectura@afasomrius.cat
   • Extraescolars:
    extraescolars@afasomrius.cat
   • Comunicació:
    comunicacio@afasomrius.cat
   • Comissió verda/sostenible:
    sostenibilitat@afasomrius.cat
   • Feminismes:
    feminismes@afasomrius.cat
   • Interculturalitat:
    interculturalitat@afasomrius.cat


#SomJunta
Escola Rius i Taulet