Casal d’estiu

S’acosta l’estiu i comencem a il·lusionar-nos amb el casal d’estiu MusicActiva, aquest casal que amb la seva fórmula de CASAL DE LLEURE ARTÍSTIC ens ha fet passar estius inoblidables tant als centenars de nens, nenes i joves que l’han realitzat durant més de 15 anys com a les seves mares i pares i també a tot l’equip de professores/rs i monitores/rs de MusicActiva. 

Què és un casal de lleure artístic
?
Casal de lleure artístic és un casal amb totes les activitats pròpies de l’estiu i les vacances -piscina, jocs d’aigua, una excursió de tot el dia per realitzar tota mena d’activitats a l’aire lliure, campionats de jocs d’equip esportius i tradicionals, etc.- i enmig d’aquest ambient tan estiuenc i divertit, els tallers de creació artística amb els que participem en la creació d’un gran espectacle musical: tallers de cançons, tallers de dansa i coreografia, tallers de teatre, tallers de plàstiques per fer el vestuari i l’escenografia, etc… Tots els tallers estan pensats perquè siguin assequibles per a tots els alumnes i estan adequats a les característiques de cada edat. 
L’espectacle musical el presentem cada setmana davant de mares , pares i tots els familiars i amics que volgueu convidar. Aquest juliol, preveient la situació i les restriccions que probablement hi hauran, hem previst fer l’espectacle sense públic i retransmetre’l en streaming perquè totes les mares i pares el pogueu veure. 
Quin espectacle farem aquest estiu?
Aquest juliol l’espectacle serà: LLUNA BLANCA, una història de follets, fades, cavallers, cavalleres , bruixes, bruixots, mags i magues, tots ells pendents de la bellesa i també de la vanitat de la lluna…

On realitzaren el casal?
El casal el seguirem realitzant a les escoles habituals Turó del Cargol, Rius i Taulet i Parc del Guinardó, amb assistència d’alumnes d’aquestes escoles i també d’alumnes externs.
Hem previst centrar l’activitat del casal a l’escola Turó del Cargol com ja és habitual i també a l’escola Rius i Taulet situada a la Plaça Lesseps que ens ofereix molts avantatges en relació als espais disponibles tant exteriors com interiors i també en relació a l’accés en transport públic.
REUNIONS INFORMATIVES
Aquest any les reunions informatives les realitzarem on line a través de zoom.
Hem previst realitzar dues reunions, però si veiéssim que cal fer-ne alguna més la convocarem més endavant. De moment les dates i horaris d’aquestes REUNIONS INFORMATIVES són les següents:
  • REUNIÓ INFORMATIVA DIMARTS 20 d’abril a les 20:00h
  • REUNIÓ INFORMATIVA DILLUNS 3 de maig a les 20:00h
Formulari de sol·licitud d’assistència a les reunions informatives
Per sol·licitar assistència a qualsevol de les dues convocatòries heu d’omplir el següent formulari on us demanem una adreça d’email per enviar-vos el link de convocatòria de reunió que hagueu triat al propi formulari.
Tota la informació a la pàgina web: www.musicactiva.net
Properament tindrem disponible la pàgina web perquè pugueu consultar qualsevol aspecte sobre la matriculació, l’organització, continguts, etc…i on també tindreu el FORMULARI DE MATRICULACIÓ CASAL d’ESTIU 21 per fer la matriculació online i també trobareu el FORMULARI DE SOL·LICITUD d’AJUT A L’AJUNTAMENT per si l’heu de demanar.
Com ja sabeu, per qualsevol consulta personal, us podeu posar en contacte amb MusicActiva a través del següent mail: casalmusicactiva@musicactiva.net
Fins aviat!!!