Casal d’estiu

S’acosta l’estiu i comencem a il·lusionar-nos amb el casal d’estiu MusicActiva, aquest casal que amb la seva fórmula de CASAL DE LLEURE ARTÍSTIC ens ha fet passar estius inoblidables tant als centenars de nens, nenes i joves que l’han realitzat durant més de 15 anys com a les seves mares i pares i també a tot l’equip de professores/rs i monitores/rs de MusicActiva. 


Què és un casal de lleure artístic
?

Casal de lleure artístic és un casal amb totes les activitats pròpies de l’estiu i les vacances -piscina, jocs d’aigua, una excursió de tot el dia per realitzar tota mena d’activitats a l’aire lliure, campionats de jocs d’equip esportius i tradicionals, etc.- i enmig d’aquest ambient tan estiuenc i divertit, els tallers de creació artística amb els que participem en la creació d’un gran espectacle musical: tallers de cançons, tallers de dansa i coreografia, tallers de teatre, tallers de plàstiques per fer el vestuari i l’escenografia, etc… Tots els tallers estan pensats perquè siguin assequibles per a tots els alumnes i estan adequats a les característiques de cada edat. 
L’espectacle musical el presentem cada setmana davant de mares , pares i tots els familiars i amics que volgueu convidar.


On realitzaren el casal?

El casal el seguirem realitzant a les escoles habituals Turó del Cargol, Rius i Taulet i Parc del Guinardó, amb assistència d’alumnes d’aquestes escoles i també d’alumnes externs.
Hem previst centrar l’activitat del casal a l’escola Turó del Cargol com ja és habitual i també a l’escola Rius i Taulet situada a la Plaça Lesseps que ens ofereix molts avantatges en relació als espais disponibles tant exteriors com interiors i també en relació a l’accés en transport públic.
Tota la informació a la pàgina web: www.musicactiva.net
Com ja sabeu, per qualsevol consulta personal, us podeu posar en contacte amb MusicActiva a través del següent mail: casalmusicactiva@musicactiva.net
Fins aviat!!!