Decideix Barcelona – vota per la pacificació dels entorns de l’escola Rius i Taulet

Publicado por afasomrius en

Us informem que del 10 al 20 de juny, ambdós inclosos, tindrà lloc la fase final de votació dels projectes dels Pressupostos participatius de Barcelona.
 
Necessitem que feu un últim esforç i us demanem que dediqueu una estona del vostre temps per participar en la votació i així entre tots aconseguim 1 milió d’euros que permetin dissenyar un projecte que afavoreixi la «Pacificació de l’entorn de l’escola Rius i Taulet«.
Totes les persones empadronades a la ciutat de 14 anys o més poden votar els projectes d’inversió que s’executaran en cadascun dels 10 districtes de Barcelona en el període 2021-2023.
La votació es farà de forma digital registrant-vos prèviament a través del portal Decidim.barcelona, però també s’han previst diversos punts presencials de suport a la votació digital en tots els districtes de la ciutat, que es poden consultar aquí
Si preferiu votar presencialment, ho podreu fer des d’algun dels punts habilitats al Districte de Gràcia. Podeu consultar els horaris aquí.
Cada persona pot votar els projectes de, com a màxim, 2 districtes de la ciutat: el districte en el qual està empadronada i un altre districte a escollir lliurement. En cas de votar només a un districte, podrà escollir si opta pel districte d’empadronament o per un altre districte.
En cada districte, es poden votar tants projectes com es consideri oportú, a partir d’un mínim de 2 projectes, i fins a exhaurir el total del pressupost assignat al districte, que en el cas de Gràcia és de 2,4 milions d’euros. Tot i això, per emetre el vot no és necessari esgotar tota la dotació pressupostària assignada.
Moltes gràcies pel vostre suport! Entre totes ho aconseguirem!
#somcomunitat
#sombarri
#somrius

0 comentarios

Deja una respuesta

Marcador de posición del avatar

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.