Canals de comunicació Famílies – Mestres

A la Rius, a més a més dels passadissos ( en epoca Pre-COVID i esperem que molt aviat també) , tenim tres canals principals i diaris de comunicació amb les mestres de la nostra quitxalla.

L’Agenda

Parida conjuntament per l’AFA i l’Escola amb l’aportació creativa dels alumnes de la mateixa, l’agenda és el canal principal de relació amb les mestres.
Les mestres es miren les agendes dia si i dia també, incloses les d’Infantil (de P3 a p5), a la recerca d’aquella necessitat personal de l’alumnat o de la família, però també suggeriments, comentaris, propostes generals o qualsevol altra qüestió relacionada amb l’escola, l’educació o el què creguem que pot ser d’utilitat i estimul per la tasca educativa compartida.
Així mateix, l’Agenda és el mitjà principal de comunicació de les activitats de l’Associació de Mares i Pares d’Alumnes, així com de les principals informacions sobre l’educació de la nostra mainada (si hem de portar alguna coseta, si se’n van al teatre, si hi ha festes a prop, etc.).

Delegades i delegats

Cada classe té unes persones que, de manera desinteressada i voluntària, van entomar el repte de ser corretja de transmissió de neguits i il·lusions entre els diferents membres de la comunitat educativa.
Una comunitat educativa que, en un primer nivell, són la mestra i les diferents persones que col·laboren en les activitats i les comissions de l’AMPA (ludoteca, menjador, extraescolars, festes, …), entre d’altres.
Tingues-les presents i utilitza-les per a compartir informacions, articles que et semblin interessants o comentaris sobre les propostes i informacions que ens comparteixen les mestres.
Sinó saps qui són, pregunta a la mestra o a qualsevol de les mares i pares i t’hi posaran en contacte.

Dinantia

Des de aquest curs 2020/21, l’escola ha posat en marxa aquesta nova via de comunicació més fluida i interactiva. Només t’has de descarregar l’aplicació i posant les dades facilitades a l’escola ( email o telefon) de manera inmediata estaras en contacte amb la mestra del vostre infant i l’equip directiu.