Les mares i pares fem Sant Jordi

Publicado por admin en

Aquest passat divendres 21 d’abril, l’escola va viure un Sant Jordi molt especial i on pares i mares vam tenir la oportunitat de fer escola i viure la mainada de ben aprop.
Al matí, el pati de l’escola va ser obert a algunes de nosaltres per viure el petit caos de repartir xocolata desfeta com a bell esmorzar de Sant Jordi.
Per la tarda, mentres una mare de fades i follets feia de contacontes per la quitxalla d’infantil; dues mares i un pare miràven d’empasar-se els nervis davamt d’un auditori ple de gom a gom per un públic molt especial: l’alumnat de primaria del Rius.
I és que , durant setmana i escaig, vuit pares – en plural tradicional – de nenes i nens d’Infantil i sis mestres, van tenir la dificil tasca de seleccionar un relat, un poema i un text col·lectiu per curs de Primària.
I divendres una representació de dues mares – l’Helena i l’Estela-, un pare – en Lluís -, un menudet – l’Eloi – i una mestra del pinyol – la Marta – representaven el Jurat davant l’auditori més il·lusionat que hom pugui tenir al davant.
Alegrois entre les finalistes, joia i vergonyetes entre els guanyadors. Nenes i nens que havien de llegir els seus textos en públic, des de l’escenari, com veritables campions.
Menció final mereix, des de l’AMPA del Rius si més no,  el relat guanyador en la categoria d’adults, una categoria de baixa intensitat participativa, però que ha permès que, per um dia, algun pare torni a ésser avaluat per mestres i personal d’una escola pública en constant reinvenció.


0 comentarios

Deja una respuesta

Marcador de posición del avatar

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.