Vam fer i vam ballar pel món que volem

Publicado por admin en

Divendres a la tarda, en sortir d’escola, el Rius va viure un vespre de coneixement i reconeixement d’origens i destins.

El cinquè berenar intercultural va començar amb el tradicional berenar dels divendres, els guanys del qual, enguany, van destinats a no deixar cap nano o mossa de Cicle Superior sense Colònies.

Seguidament, van començar els tallers que la gent de la Comi d’interculturalitat de l’AMPA i la incombustible tonenca del Projecte El món a la meva escola havien anat teixint:

El Mapamundi #SomRius Oberts al Món on, amb l’ajuda d’una monitora de Barnalleure, vam anar posant el dit damunt dels nostres llocs d’origen i els de les nostres companyes de l’escola.

Les Cultures al vent on, partint de les imatges facilitades per les famílies del Rius, els més petits i les més menudes de l’escola, feien garlandes o banderoles d’arreu del món.

Crea la teva pancarta «Refugees Welcome» on, la gent de Stop MareMortum, acompanyaven en l’estampació, pintura i escriptura d’elements comunicatius per a rebre els nous viatgers que, com algunes de nosaltres o de les nostres avantpassades, fan mans i mànigues per construir-se un futur.

Fes la teva xapa d’acollida, va fer suar a «la desitjada» de Teixint Connexions fins al punt de deixar ben esgotada a la monitora de Barnalleure que la manava.

A les Postals audiovisuals, la gent de Teleduca acompanyava en l’elaboració dedibuixos i gravaba als seus autors per a fer-ne un video que, ben aviat, penjarem aquí.

Acabats els Tallers va ser l’hora que les nostres veïnes de Jiwar ens nuessin els peus i ens fessin moure la lluna i el sol al ritme de l’Àfrica negra, de l’Àfrica d’origen de moltes de les noves veïnes que venen a fer-se futur entre nosaltres

Notable jornada que ja és tradició d’aquest Rius plural o divers que tenim i que volem. I és que, com diu el lema de la nostra comunitat…

#somvius #somfutur #somrius


0 comentarios

Deja una respuesta

Marcador de posición del avatar

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.