Publicat per admin el

🎊 Avui és un dia molt important per la nostra escola! 🎊

Estem molt contentes perquè amb la nostra lluita hem aconseguit el compromís de @Bcn_Gracia, @BCN_Mobilitat de pacificar l’entorn de l’escola, @SomRiusEscola.

Estarem atentes per garantir que es compleix ben aviat.

Us resumim l’acord que es va presentar ahir amb l’Ajuntament per pacificar els entorns de la Rius i Taulet: Pel que fa la part estructural s’eliminarà el trànsit d’un carril de Maignon i d’un carril de Mare de Déu del Coll per ampliar les voreres i també s’habilitarà el gir a l’esquerra per girar des de República Argentina cap a Travessera. D’aquesta manera disminuirem el volum de trànsit que voltava l’Escola i deixarem de ser una rotonda.

Pel que fa la part del “Protegim les Escoles” es pensarà conjuntament amb la comunitat educativa i els veïns els usos que es faran tant de l’ampliació de les voreres com de l’espai exterior de l’Escola (jocs, àrea de descans…)
Us adjuntem la nota de premsa i us agraïm de nou la vostra participació en les protestes, seguirem treballant per fer dels entorns de la Rius i Taulet un espai més segur i més net per a tots i totes.

 

BETEVÉ: Acord per pacificar els entorns de l’Escola Rius i Taulet de Gràcia


0 comentaris

Deixa un comentari

Avatar placeholder

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.