PROGRAMACIÓ 8M

Publicado por admin en

Des de la Comissió de Gènere i Feminismes ens volem sumar a les propostes que l’escola desenvolupa a les aules per treballar el 8M, Dia Internacional de les Dones, amb una programació d’activitats en família que ens permeti reflexionar i participar en aquesta diada.

 

Dilluns 7/03 a les 16:30h Penjada col.laborativa de cartells

El 2021, la Comissió de Gènere i Feminismes per commemorar el 8M vam dissenyar una COL·LECCIÓ DE CARTELLS DE DONES INSPIRADORES que es van penjar als reixats de l’escola durant el mes de Març.

La proposta va tenir molt bona acceptació per part de la comunitat educativa i de l’entorn escolar. Per això, aquest any ampliem el nombre de cartells, gràcies a la participació activa de l’escola en el projecte.

A més a més, els infants treballaran a classe amb unes llibretes impreses que ha preparat l’escola amb una recopilació de les dones dels cartells!

NECESSITEM MANS PER PENJAR ELS CARTELLS!

Us esperem dilluns 7/03 a les 16:30h a la porta principal de l’escola (Plaça Lesseps) per col·laborar en aquesta ACCIÓ D’INAUGURACIÓ DEL 8M!!

 

Dimarts 8/03 a les 16:30h. Taller de pancartes i manifestació 8M

Com cada any, organitzarem un TALLER DE PANCARTES I PINTACARES pels infants a la porta principal de l’escola (Plaça Lesseps) per tal de preparar-nos per marxar cap a la manifestació. Si teniu pals o cartrons per portar al taller, fantàstic. Si no, al taller hi haurà.

Aquest any, la manifestació començarà a les 18:30 a Plaça Universitat i finalitza a l’Arc del Triomf.

Aprofitem per recordar que hi ha una VAGA GENERAL convocada a Catalunya per motiu de 8M.

Us convidem a unir-vos a la MARXA AMB INFANTS que organitzarem des de l’AFA!!
A les 17:30, una vegada fetes les pancartes, anirem en grup al metro L3 Lesseps fins a L3 Plaça Catalunya i allà marxarem fins a unir-nos a la manifestació.

 

Qualsevol dubte ens podeu contactar al mail de la comissió:
feminismes@afasomrius.cat

 


0 comentarios

Deja una respuesta

Marcador de posición del avatar

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.