Participa a la Comissió Intercultural #SomRius

Publicado por admin en


Les famílies de l’escola Rius i Taulet som diverses, els nostres orígens i tradicions variades, tenim diversitat de llengües i costums i tot això és una riquesa inigualable per a l’aprenentatge i desenvolupament de les nostres filles i fills.
Per aixó, des de la Comissió d’Interculturalitat volem promoure una sèrie d’actuacions i celebracions durant el curs 2017-2018, amb la idea d’aportar més elements enriquidors a l’experiència intercultural de l’escola
Algunes idees o accions que estem planificant, que ja estan en marxa o que ja formen part del dia a dia de l’escola són:

A la Comissió participa una representació de famílies i de la Direcció de l’escola, i el suport del projecte El Món a la Meva Escola del Districte de Gràcia.

Per continuar amb aquest treball, hem pensat que més famílies podrien participar en les diferents activitats i celebracions, aportant idees, organitzant, realitzant activitats o imprimint la seva pròpia cultura i tradició a la diversitat que respirem dia a dia.
Pensem que com a primera proposta per convidar a més famílies a integrar-se a la Comissió podríem aprofitar l’oferta de l’ONG Métges del Món per realitzar dues sessions de formació sobre estereotips i rumors en relació a la diversitat cultural.
Moltes vegades, com a famílies, tenim idees o prejudicis sobre diferents costums, tradicions o cultures que no coneixem i un primer pas és crear un espai de confiança i complicitat per crear vincles més estrets com a comunitat educativa diversa.

Si desitgeu integrar-vos a la Comissió i voleu participar en aquestes dues sessions de formació i reflexió Antirumors, us convidem a que vingueu a la escola els dies 4 i 11 de desembre de 18:00 a 20: 00h (hi haurà acollida pels més petits) . Ens acompanyarà les persones de Metges del Món i altres famílies de projectes similars de l’escola Turó del Cargol i l’Univers
La formació Antirumors està oberta a tota la comunitat educativa, famílies, docents i tot el personal que col·labora en l’acció educativa de l’escola (monitores de menjador, mestres d’activitats extraescolars i personal de suport)
Confirma la teva participació en aquest enllaç


0 comentarios

Deja una respuesta

Marcador de posición del avatar

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.