#OrgulldEscolaPública

Publicado por admin en

Des de l’AMPA Rius i Taulet ens fem ressò de la iniciativa #OrgulldEscolaPública sorgit de la Federació d’AMPAs de Badalona i en reproduïm el contingut:

“L’escola pública catalana és laica, integradora, oberta i plural. NO DISCRIMINA per raons de sexe, creences, llengua, raça, extracte social o capacitat. LA IMMERSIÓ LINGÜÍSTICA és una eina de COHESIÓ SOCIAL.”
Així comença el vídeo que estrenen les comunitats educatives de les 33 Escoles Públiques d’Infantil i Primària de Badalona, amb la col·laboració de FAMPAS Badalona, avui simultàniament a les webs de cada centre.
El vídeo és un catàleg d’aquells valors compartits com la coeducació, la solidaritat, el respecte o la responsabilitat, entre d’altres, i que fonamenten la pràctica educativa de cada centre, cadascun amb les seves particularitats.
[youtube https://www.youtube.com/watch?v=MAio9WQ8jsA?rel=0&showinfo=0&w=560&h=315]
Pensem que és un bon moment per a recordar al conjunt de la societat que les nostres comunitats educatives generen cooperació, col·laboració i confiança, elements imprescindibles per tal que la relació escola – família – societat funcioni en la mateixa direcció.
Creiem que val la pena fer difusió d’aquest missatge entre tots (#OrgulldEscolaPública)
Gràcies Badalona!
#SomAMPA
#SomPública
#SomRius


0 comentarios

Deja una respuesta

Marcador de posición del avatar

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.