#OrgulldEscolaPública

Publicat per admin el

Des de l’AMPA Rius i Taulet ens fem ressò de la iniciativa #OrgulldEscolaPública sorgit de la Federació d’AMPAs de Badalona i en reproduïm el contingut:

“L’escola pública catalana és laica, integradora, oberta i plural. NO DISCRIMINA per raons de sexe, creences, llengua, raça, extracte social o capacitat. LA IMMERSIÓ LINGÜÍSTICA és una eina de COHESIÓ SOCIAL.”
Així comença el vídeo que estrenen les comunitats educatives de les 33 Escoles Públiques d’Infantil i Primària de Badalona, amb la col·laboració de FAMPAS Badalona, avui simultàniament a les webs de cada centre.
El vídeo és un catàleg d’aquells valors compartits com la coeducació, la solidaritat, el respecte o la responsabilitat, entre d’altres, i que fonamenten la pràctica educativa de cada centre, cadascun amb les seves particularitats.
[youtube https://www.youtube.com/watch?v=MAio9WQ8jsA?rel=0&showinfo=0&w=560&h=315]
Pensem que és un bon moment per a recordar al conjunt de la societat que les nostres comunitats educatives generen cooperació, col·laboració i confiança, elements imprescindibles per tal que la relació escola – família – societat funcioni en la mateixa direcció.
Creiem que val la pena fer difusió d’aquest missatge entre tots (#OrgulldEscolaPública)
Gràcies Badalona!
#SomAMPA
#SomPública
#SomRius


0 comentaris

Comunicat de la Coordinadora d’AMPAs de Gràcia – #somrius · 22/11/2017 a les 10:48 am

[…] Altres entrades relacionades: 06/10/2017 La FaPaC reitera el seu respecte a la diversitat d’opinió de les famílies federades 24/10/2017 No toqueu l’Educació, en defensa del model d’escola catalana 18/11/2017 #OrgullEscolaPública […]

Deixa un comentari

Avatar placeholder

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.