Medalles d’Honor de la Cituat de Barcelona – Coordinadora d’AFAs d’escoles públiques de Gràcia

Publicado por admin en

Medalles d'Honor de la Cituat de Barcelona

Ens fa molt contentes explicar-vos que aquest dijous(30/11) a la tarda vam assistir a la cerimònia de lliurament de les Medalles d’Honor de la Cituat de Barcelona perquè ens l’han donada a la Coordinadora d’AFAs d’escoles públiques de Gràcia.

Celebrem aquesta medalla com un reconeixement a les diverses generacions de famílies d’alumnes que s’han implicat en la defensa d’una educació pública, de qualitat, inclusiva, feminista, ecologista, en català i democràtica.

La primera reunió d’aquesta coordinadora es va celebrar al Reina Violant al 1998. Han passat vint-i-cinc anys i enguany les AFA’s que actualment formem part de la coordinadora reivindiquem tota aquesta trajectòria que ens precedeix i que ens esperona a continuar mobilitzant-nos.

Per nosaltres, més enllà d’agrair aquest reconeixement, el millor premi seria que es destinessin els recursos adequats que necessiten amb urgència els centres educatius públics dels nostres barris i de tota la ciutat.

Us animem a totes les famílies de l’escola a continuar aquesta trajectòria i a implicar-vos en la vida de la comunitat escolar del Rius i Taulet i en les diverses comissions de l’AFA.