L'AMPA del Rius uneix esforços i obra fronteres perquè vol acollir

Publicado por admin en

Fa massa temps que estem patint una crisi humanitària a nivell mundial. Milions de persones marxen dels seus països fugint de la guerra, de la fam o la vulneració dels drets humans i quan arriben els tanquem les portes. Per això, un grup d’entitats del món educatiu han impulsat una Xarxa per articular propostes, col·laborar i difondre tot el que està passant per crear més consciència entre infants i joves i, de retruc, a tota la societat. Valoren com a experiència d’aprenentatge, el protagonisme transformador de la infància, els joves i la comunitat.
Amb aquest objectiu, i coincidint amb el Dia dels Drets Humans (10 de desembre) i el Dia de les Persones Migrants (18 de desembre), convoquen un seguit d’actes reivindicatius durant la setmana del 10 al 18 de desembre i una trobada conjunta de totes les escoles el 15 de desembre.
El dilluns 24 d’octubre a les 17.30h fan a l’Espai Jove La Fontana (Gran de Gràcia 190-192) la propera trobada oberta de la Xarxa educativa. Serà una jornada de treball on es treballarà per comissions per preparar el conjunt d’activitats del desembre i les accions de difusió. Per facilitar la trobada ens animen a omplir AQUESTA FITXA amb idees i propostes!
Totes aquelles persones que estigueu interessades en compartir experiències i/o en participar als actes que s’estan preparant podeu subscriure-us a la xarxa enviant un correu a xarxa-educativa-suport-refugiades@googlegroups.com o posant-vos en contacte amb xarxa.obrim.fronteres@gmail.com.
Si us plau, compartiu això amb tothom que conegueu per anar estenent un canvi que ens porti a una societat més humana, solidària i acollidora.

Gràcies i ens veiem el 24 d’octubre a a l’Espai Jove La Fontana!!!!

cartell_reunio24oct-ok


0 comentarios

Deja una respuesta

Marcador de posición del avatar

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.