Cinquè Berenar Intercultural al Rius i Taulet!

Publicat per admin el

El proper divendres 12 de maig, el pati (o la sala d’Actes del Rius i Taulet si plou) acollira la cinquena edició del ja clàssic Berenar intercultural de l’Escola Rius i Taulet.

Enguany, la temàtica del berenar seran les “Cultures que es Mouen” és a dir les persones refugiades, migrants i els seus (nostres) móns.
Per aquest motiu, de la mà de la Comissió d’Interculturalitat, del Projecte El Món a la Meva Escola, de Teixint Connexions, Jiwar Barcelona, Teleduca i Stop Mare Mortum, es faran Tallers Interculturals per a nens, nenes i tota la familia, de 17:00 a 18:30 hores; i el tancament del Berenar amb una Master Class de dansa africana, de 18:30 a 19:00 hores.
L’activitat és lliura i gratuïta per a les famílies de l’Escola Rius i Taulet.
IMPORTANT:
Per poder assistir a l’activitat és indispensable que l’alumnat vagi acompanyat per una persona adulta. Els infants que assisteixin a l’activitat ho faran sota la responsabilitat de les seves famílies.
A més us sol·licitem la vostra col·laboració per construir el fil musical que acompanyarà el berenar i si us apunteu de manera voluntària a col·laborar en la dinamització del taller de les i els més petites (Cultures al Vent)
Per a més informació, podeu contactar amb nosaltres ( interculturalitat@ampariusitaulet.net ) i/o amb el projecte El Mòn a la Meva Escola ( benvingudesalbarri@gmail.com )
Confirma assitencia aqui :   http://cor.to/5eBerenar


0 comentaris

Deixa un comentari

Avatar placeholder

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.