5 de juny: Del dia del medi ambient al medi ambient en el dia a dia

Publicado por admin en

Pres de Xarxanet

Aquesta data senyalada ens ajuda a recordar que tots som part del medi ambient i que cal parar atenció a les creixents problemàtiques ambientals a les que fem front com a societat en el nostre dia a dia.
El dia del medi ambient ens ajuda a recordar que tots som part del medi ambient i que cal parar atenció a les creixents problemàtiques ambientals que estem enfrontant com a societat. Aquest any està especialment enfocat a la problemàtica per plàstics, un recurs i residu produït per l’home i que reflecteix fidelment l’enfocament esbiaixat a l’hora de solucionar les problemàtiques ambientals globals, on les notícies apareixen als diaris però no s’interioritzen com a societat.
Parlem de reciclar més i millor, però el repte real és restringir al gran consum la gran diversitat i quantitat de plàstics. Pels carrers veiem eslògans que s’autodefineixen com a sostenibles perquè en comptes de consumir gasoil consumeixen gas natural o el consumeixen en menys quantitat, en definitiva segueixen consumint hidrocarburs però amb un impacte lleugerament menor. L’ús de la paraula ecològic i sostenible està de moda però amb una interpretació molt laxa del que això significa.

Recordem #SomRiusVerd

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=-DEc16dEMns&w=560&h=315]

Categorías: Millora el món

0 comentarios

Deja una respuesta

Marcador de posición del avatar

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.