25M: Primera trobada vers les escoles feministes

Publicado por afasomrius en

Benvolguda comunitat educativa:
El proper dissabte 25 de maig celebrem la Primera trobada vers les escoles feministes. Serà de 10 a 14 h a l’escola Turó del Cargol de Barcelona (c/ Sant Cugat del Vallès, 13. Metro: Lesseps). Tota la informació de la trobada la trobaràs aquí: http://www.escolesfeministes.org/
Què és la Primera trobada vers les escoles feministes?
Una proposta educativa que busca la transformació social, l’emancipació de les persones i tornar a posar la vida al centre des de i per a l’escola pública a partir d’una perspectiva feminista
A qui es dirigeix la trobada?
Es tracta d’una jornada participativa de treball oberta a la comunitat educativa: professorat, estudiants, famílies, monitoratge…totes aquelles persones interessades en la transformació educativa des d’una mirada feminista i amb perspectiva de gènere.
Què pretén la trobada?
• Començar a construir un espai de treball comunitari i autoorganitzat per tal de compartir idees, experiències, inquietuds, aprenentatges, trajectòries, pràctiques.
• Començar a construir un model educatiu feminista que funcioni com a marc polític de referència, teòric i pràctic, i alhora flexible, obert i sempre en construcció i en constant revisió, i que tingui com a objectius últims la transformació social i l’emancipació a través de l’educació.
• Començar a construir un aturador i alternativa al model educatiu neoliberal —privatitzador i mercantilitzador— que ja s’està desplegant a l’educació pública.
Com funcionarà la trobada?
Grups de treball: la primera part de la trobada s’organitzarà en sis grups de treball corresponents a sis eixos o coordenades de reflexió. Els eixos són: cos, identitat, comunitat, vida, pensament, educació pública.
Posada en comú: la segona part de la trobada consistirà en una posada en comú de les conclusions i propostes d’acció específiques dels eixos de treball.
T’interessa? Vine a construir plegades!
> Més informació de la trobada: http://www.escolesfeministes.org/trobada/
> Més informació dels eixos de treball: http://www.escolesfeministes.org/eixos/
Moltes gràcies!!!
Grup dinamitzador Vers les escoles feministes
escolesfeministes@gmail.com   
Categorías: Millora el món

0 comentarios

Deja una respuesta

Marcador de posición del avatar

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.