Tens un llibre que ja has llegit i rellegit? En vols un de nou?

Publicado por admin en

Doncs participa en el Mercat d’intercanvi de llibres de les Escoles de Gràcia que es farà el proper dijous 21 d’abril davant de la Biblioteca Jaume Fuster.
Flyer digital de l'activitat
Per a participar-hi, tens tres opcions no excloents:
1.- Anima al teu fill o la teva filla a portar d’un a tres llibres i lliurar-los a la seva mestra abans del dimarts 19 d’abril. Ella els donarà un punt de llibre per a cada llibre que portin. Punts que podran bescanviar per els llibres nous el dia del Mercat, el dijous 21 d’abril.
Els llibres han d’estar en bon estat i han de ser de lectura. No valen ni llibres de text ni enciclopèdies.
Donat que és habitual que hi hagi molts llibres infantils, es demana la participació dels alumnes de 3è a 6è de primària com a prioritaris.
Un cop lliurats els llibres, ens pots ajudar també en la classificació de llibres per edats i posant un gomet a cada llibre per a identificar aquest fet.
2.- Anima al teu fill o filla ha fer un dibuix sobre Sant Jordi en un foli normal (DinA4) i el penjaran al vidre de la biblioteca.
3.- Ajuda’ns el 21 d’abril a la biblioteca, ja sia en el muntatge de les taules i la preparació dels llibres, entre les 15:30 i les 16:00 hores; o en l’intercanvi de llibres, entre les 17:00 i les 19:00 hores.
Si optes per la segona part de la primera opció o per la tercera, només cal que ho comuniquis a l’AMPA, o a la mestra, i et faran un lloc.
Comissió de Festes


0 comentarios

Deja una respuesta

Marcador de posición del avatar

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.