Setmana Verda #somrius

Publicat per afasomrius el

Aquests dies, torna la Setmana Verda a la Rius i Taulet.  Del 6 al 16 d’abril, les aules barrinen al voltant del planeta, el reciclatge, el Refugi Climàtic i molt més.

  • A INFANTIL s’endinsen en el món del reciclatge.
  • A CICLE INICIAL coneixen, de la mà de Green Peace, les conseqüències que té el canvi climàtic en l’extinció d’alguns animals.
  • A CICLE MITJÀ descobreixen el canvi climàtic a través del permagel, i les conseqüències que té el desgel en el planeta.
  • I a CICLE SUPERIOR, relacionat amb un treball intens sobre els arbres que han realitzat al llarg del curs, prenen consciència dels perills de la desforestació.

Tots els nivells, acabaran compartint els aprenentatges assolits i intensificarem el treball sobre les plantes i l’hort que tenim a l’escola.

Les famílies, amb l’impuls de la Comissió Verda (o de Sostenibilitat) i fent d’enllaç amb La Verdinada, ampliem la feina de les aules amb la paradeta de botelles i embolcalls reutilitzables, els talls de Maignon per pacificar els entorns i reduir les emissions i un seguit de cartells que, ubicats a la cleda del centre, informen a les famílies i permeten l’alumnat a sortir de l’aula i aprendre voltant pel centre.

Desforestació

Desforestació

Saps on va?

Desgel

Renovables

Perill Extinció

Menys Cotxes

#somverdes

#somsostenibles

#somrius


0 comentaris

Deixa un comentari

Avatar placeholder

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.