Ens sumem a la Setmana de Lluita per l'Educació Pública

Publicat per afasomrius el


Aquesta setmana diverses professionals de l’Educació Pública han organitzat una setmana de lluita per l’educació pública. Setmana que clou el proper divendres 8 de febrer amb una tancada reivindicativa a la veïna Escola Montseny.
Quins són els motius que porten a aquesta Setmana Reivindicativa?
L’Assemblea de treballadores de l’educació pública de les comarques de Barcelona ho expressa així:
El 29 de novembre vam engegar mobilitzacions a l’educació pública per revertir, d’una vegada, les retallades que encara patim des de la “crisi/estafa”. Vam dur a terme una vaga que valorem positivament, tot i no ser convocada pels sindicats de concertació.

PNG -

Considerem però, que amb un dia no n’hi ha prou.
L’actual debat de pressupostos és un context favorable per pressionar i aconseguir millores concretes. I encara que aquests no s’aprovin es poden destinar partides a l’educació pública.
Per això, l’Assemblea de treballadores de l’educació pública de les comarques de Barcelona, sorgida la jornada de vaga del 29N, organitza una setmana de lluita durant aquesta mateixa setmana, del 4 al 10 de febrer.
Coordinant-se amb famílies i estudiants i convocant tancades a centres com a Badalona, Esplugues de Llobregat, Olesa de Montserrat, Sabadell, Sant Martí Sarroca, Sitges, etc. I una última tancada centralitzada divendres 8 de febrer, a la veïna Escola Montseny (carrer del Torrent del Remei, 2-10, Barcelona. Metro: Vallcarca).
Tancada que serà oberta a tothom i que té el següent programa:

  • A les 17 h, Taller de pancartes i activitats per infants.
  • A les 18 h, Taula rodona amb diferents lluites
  • A les 19 h, Assemblea de continuïtat
  • A les 21 h Sopar i
  • a les 22 h Cinefòrum i espai per passar la nit.

Des de la Vocalia de #SomPública i la Junta de l’AFA Rius i Taulet, animem a la comunitat escolar de la Rius i Taulet a sumar-se a la tancada a la veïna Escola Montseny  en la mesura de llurs possibilitats.
#RevertimLesRetallades ARA!
#LaLluitaEduca, eduquem en la lluita!
#SomPublica
#SomEscola
#SomRius


0 comentaris

Deixa un comentari

Avatar placeholder

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.