Sant Jordi Solidari: I el drac va rebufar

Publicado por admin en

El dijous 21 d’abril de 2016 serà recordat com el dia de la gran batalla contra les inclemències d’un temps multivariable.
I és que va ser un dia de frenètica activitat per a la Comissió de festes del #somrius i els seus bojos col·laboradors. I tot per una intensa pluja que va donar emoció al reeixit, ja ho podem dir, mercat d’intercanvi de llibres de Lesseps.
El fet és que, fins a quarts de quatre de la tarda, el Mercat s’havia de fer al vestíbul de la nostra escola i això suposava un watssap  treient fum,  els llibres a la Biblioteca i les taules a casa nostra, esperant a les abnegades mares que muntaven la paradeta.
A darrera hora el drac va fer una esbufegada prou forta com per allunyar núvols i pluja i deixar que el sol asseques la plaça Lesseps i tornant la cosa al seu lloc originari: el frontal de la Biblioteca Jaume Fuster.
Allà els llibres van conquerir els cors de cavallers i princeses armats del punt de llibre bescanviable a les parades de les escoles participants.

image

Foto extreta del Facebook de la Biblioteca Jaume Fuster amb una incansable mare dels Cargols on fire


I, per mantenir els núvols allunyats de la festa, no fos cas que ens remullessim, la incansable batucargol percudia tambors, bombos i similars, tot donant color daurat a una Festa que es consolida dins del panorama cultural de Primavera als barris de Barcelona.
image

Foto feta per La Nú amb les batucargoles i els batucargols del Turó espantant els núvols.


 


0 comentarios

Deja una respuesta

Marcador de posición del avatar

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.