Reunió Acte Insubmissió Proves 3ER I 6È #NoALaLomce

Publicado por admin en

Benvolgudes famílies,
Com moltes de vosaltres sabeu, la nostra escola forma part de la Xarxa d’Escoles Insumbisses contra la LOMCE.
Amb l’adhesió a aquesta xarxa (de la que ja hi formen part més de 30 escoles!) volem expressar el nostre rebuig a una llei que qüestiona els fonaments d’una escola pública, inclusiva i de qualitat per a tothom.
Una de les accions específiques que s’està promovent en el marc de la XEI és la insubmissió a les proves externes de 3er i 6è de primària que es portaran a terme a tots els centres educatius de Catalunya, inclòs el nostre, durant els propers mesos d’abril i maig del 2016. Aquesta insubmissió es basa en el dret a totes les famílies a exercir la seva objecció de consciència no portant als seus fills i filles a l’escola els dies de realització de les proves i no té cap impacte en termes curriculars ni d’avaluació.
La XEI, amb el suport de la FAPAC, ha elaborat un argumentari i unes instruccions per a dur a terme la desobediència que trobareu en un apunt anterior en aquest mateix bloc.  Us animem a tots i totes a llegir-lo! Així mateix, podeu trobar més informació sobre els motius de rebuig de la LOMCE i els motius per portar a terme el boicot a les següents pàgines web: http://noalalomce.net/,  https://xarxaescolesinsubmises.wordpress.com/
Per tal que totes les famílies i mestres de l’escola estem informats de què comporta la XEI i les famílies de 3eri 6è, en concret, tingueu tota la informació respecte els motius per dir NO a les proves, us convoquem a la REUNIÓ ACTE INSUBMISSIÓ PROVES 3ER I 6È.
Serà…
DIVENDRES 8 d’ABRIL
a les 17H
a la SALA D’ACTES DE L’ESCOLA

Us animem a tots i totes a informar-vos i a participar!!
Per una educació pública i de qualitat
NoALaLomceBurro
Comissió Anti-Retallades AMPA Rius i Taulet


0 comentarios

Deja una respuesta

Marcador de posición del avatar

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.