PREINSCRIPCIÓ P3 – Trobada virtual amb les AFA de les escoles públiques

Publicado por admin en

Benvolgudes famílies que l’any que ve portareu les filles i fills a P3, sabem que comenceu una nova etapa en la vida escolar i que possiblement teniu molts dubtes.

És per això que les AFA de les escoles públiques de la Vila de Gràcia, Gràcia Nova, el Camp d’en Grassot, Vallcarca-Penitents, la Salut i el Coll hem organitzat dues trobades virtuals per tal de presentar-nos, acompanyar-vos en aquest procés i resoldre tots els dubtes que pugueu tenir.

Per facilitar que hi pugueu assistir, hem organitzat dues convocatòries: una amb les escoles del nord del districte de Gràcia i l’altra amb les del sud. De totes maneres, podeu assistir a la que us vagi millor.

  • Gràcia sud (centres escolars participants: Pau Casals, Univers, Sedeta, Aigües, Teixidores Sagrada Família i Patronat Domènech)
    dilluns 14 de febrer a les 17.30 h

    Enllaç trobada
  • Gràcia nord (centres escolars participants: Farigola, Montseny, Sagarra, Rius i Taulet, Baldiri Reixac, Turó del Cargol i Pare Poveda)
    dijous 24 de febrer a les 18 h
    Enllaç trobada 

La durada de cada trobada serà d’aproximadament una hora. Es gravarà i estarà disponible posteriorment per les famílies que no hi hagueu pogut assistir.

Fins aleshores!


0 comentarios

Deja una respuesta

Marcador de posición del avatar

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.