Obrim el curs escolar amb festa?

Publicado por afasomrius en

Arriba el setembre i tot fa olor de nou curs escolar. Però abans d’endinsar-nos a l’escola, els nostres veïnats de Vallcarca i La Salut estan de festa i, des de l’AFA de l’escola, us animem a fer el trànsit entre les vacances escolars i el curs pels carrers i places d’aquests barris.
CapturaLa Festa Major de La Salut comença amb un divendres de cercavila i música on us animem a acompanyar en Rius, la Rita, la Tina i en Taulet (els nostres elements d’imatgeria festiva i popular) i a gaudir de «El Secret de la Selva» per part dels monitors i monitores del nostre Casal d’Estiu.
Les famílies de l’escola hem quedat, a les 16:45 hores, a les portes del Centre (les de la plaça Lesseps) per a treure la imatgeria popular a ballar per La Salut.
L’endemà, les famílies més esportistes, o les que vulguin baixar pes estival, poden participar a la cursa escalada de la Glòria.
Només cal inscriure-us en aquest formulari i au! vinga cap a la Glòria!
WhatsApp Image 2019-08-19 at 12.14.40
En paral·lel, la pl. Bolívar, la Plaça de la Farigola, i la coneguda pel veïnat com la plaça del Metro seran els principals espais de les Festes de Vallcarca on, entre d’altres, hi ha activitats per als nostres fills i filles, vermutillos i algun concert.
#TornemAlCole
#FemBarri
#Somrius


0 comentarios

Deja una respuesta

Marcador de posición del avatar

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.