Neules, cava, iogurts sense sucre i polls

Publicado por afasomrius en

Una crònica de la festassa nadalenca al Rius
gala14N
El Rius i Taulet es va omplir de gresca i alegria divendres passat amb la festassa nadalenca. Aquest any ja veníem sopats, però ens vam reservar pels torrons i les neules.
Mentre anàvem arribant, hi havia un photocall. Us heu ensenyat les fotos uns i altres? Vam sortir guapíssimes i guapíssims amb ulleres amb formes d’arbre de Nadal, gorres de pare noel, banyes de cèrvol i altres guarniments divertits.
El més petits van gaudir dibuixant, saltant a la sala de moviment i jugant al pati (el temps ens va acompanyar!), mentre mares, pares, mestres i tota la comunitat del Rius brindàvem amb cava per celebrar que ja arriben les festes nadalenques.
Pels passadissos hi corrien dues actrius amb una maleta que ens van donar paperets blancs. Hi havíem d’apuntar la frase que volguéssim i deixar el paperet a la maleta oberta que hi havia a la sala d’actes. Quin misteri!
I finalment va començar l’espectacle! El duet Impro Barcelona ens va fer riure tant que molts ens havíem d’eixugar les llàgrimes. Un espectacle fantàstic construït a partir de les frases que havíem escrit als paperets. Un dels moments estel·lars va ser quan va sortir la frase: «Volem iogurts amb sucre!» Aclamació dels nens i nenes de primària! I un fart de riure tots plegats. També vam fer-nos un tip de riure amb les comissions i els polls.
En acabar, i aquest cop sí, seguint les tradicions més nostrades es va procedir a la Rifa de Nadal amb les paneres delicatessen feminista i algun altre detallet de fons.
No cal dir que tothom va acabar baldat. Darrers desitjos, abraçades i a poc a poc vam anar marxant amb un bon sabor de boca i, si més no, des de la part organitzadora, amb el somriure dels finals ben treballats.


0 comentarios

Deja una respuesta

Marcador de posición del avatar

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.