Jornada Comunitària de Manteniment al Bosc Turull

Publicado por admin en


Sessió trimestral oberta a totes aquelles persones interessades a col·laborar en les tasques de manteniment del Bosc Turull. Es realitzaran tasques de reg, instal·lació trampes de feromones per combatre la processionària i altres accions per adequar el bosc a l’arribada de l’estiu. Tots i totes esteu convidats a la jornada comunitària i al pica-pica d’agraïment!
A càrrec de l’equip de l’Aula Ambiental Bosc Turull.
La jornada comunitària d’aquesta dissabte consisteix en un punt de trobada entre diferents grups i col·lectius que fan ús de l’equipament i totes aquelles persones que es vulguin sumar, ja sigui per conèixer l’espai, per tenir ganes de participar d’ell, per interès sobre el medi ambient, etc. Són jornades obertes a tothom, que es programen una vegada al trimestre, per generar una responsabilitat compartida i col·laborar en les tasques de manteniment del bosc.
En aquesta ocasió, les tasques principals consistiran en:
– Instal·lar uns paranys de feromones per atrapar papallones de procesionaria (estem intentant controlar aquesta plaga). Si els participants tenen interès, podem dedicar una mica de temps a explicar el cicle d’aquesta espècie i a comentar les accions que realitzem per combatre-la, ja que moltes escoles les tenen als patis i estan preocupades pel tema.
– Regar la vegetació del bosc que més ho necessita.
– En funció del temps, tasques de recollir escombraries i escombrar les escales, perquè quedi tot en millors condicions.


0 comentarios

Deja una respuesta

Marcador de posición del avatar

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.