I ho vam tornar a celebrar!!

Publicado por afasomrius en

Divendres a la tarda, el pati de l’Escola Rius i Taulet era una bullidera de famílies buscant-se i trobant-se per a fer els equips per a la segona gimcama de final de curs.
Aquesta jove tradició, iniciada en la celebració dels 60 anys del Centre, fou dedicada enguany a la participació de la nostra Escola al programa blau, verd i gris que ens ha de convertir en el Refugi Climàtic de Gràcia.
Per tot l’edifici, els equips anàvem superant les enginyoses proves preparades per l’equip docent (pedazo d’equip que tenim a l’Escola: professionalitat i amor per l’alumnat! Gràcies per ser-hi i ajudar-nos a fer créixer a les nostres filles i fills!!). Proves que responien als reptes de sostenibilitat i millora climàtica que creiem que abordarà aquest programa que, cal dir-ho, ens il·lusiona i creiem que ens ajudarà a recuperar la Rius que estimen molts veïns i veïnes dels barris que ens envolten.


En acabar la gimcana, les famílies ens vàrem retrobar al pati per viure un dels moments més emotius de la festa: el comiat de l’alumnat de 6è per part dels seus fillols de 2n i dels més menuts de tots, els i les recents #somrius de P3.

Superat el gran moment, una munió de treballadores mares i pares van anar muntant l’espai del sopar, mentre un mag, que, com la Tina, la nostra cacatua, venia de l’Argentina, anava preparant un espectacle que va captivar l’atenció de nens i nenes.
El mago Koko és un fumambulista que fa equilibris entre l’humor i la màgia per a gàudi del públic infantil.


Acaba la màgia i comença la novetat d’aquest curs. El sopar de germanor, traslladat de la foscor de l’hivern a la llum de l’estiu, amb la diversitat de cuines que sóm capaces de fer les famílies d’una escola on la diferència és convivència i la convivència ens fa immortals.Converses, panxa plena, dos pares punxant música i un altre fent de tècnic de llums i so són el preludi per encarar un final de festa que va fer ballar a nens, nenes, pares, mares i àvies, que alguna en quedava, al ritme de la música més comercial del cinema fet a Bombai.
Ningú va restar indiferent a l’espectacle que, des de l’escenari, ens va transportar a un dels molts origens del nostre alumnat. Un viatge que ens va seduir d’allò més i que va sacsejar els fonaments del pati gran.

I després de tot plegat, la recollida va ser molt fàcil, ja que va comptar amb la participació de moltes mares i pares a qui, com les que van ajudar durant tot el vespre i la nit, cal agraïr el seu esforç i el seu compromís amb l’Escola i llur comunitat.


0 comentarios

Deja una respuesta

Marcador de posición del avatar

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.