Final de curs: la música mana!

Publicado por admin en

Aquesta passada setmana tres actes van mostrar la vitalitat escènica del Rius i Taulet.
I, tot i que l’AMPA, no n’ha estat ni impulsar ni participant, si que, com a famílies, ens sentim orgulloses del què fa la nostra canalla.
Dilluns, les personetes recent estrenades a l’Educació Primària van desplaçar-se al Jove Teatre Regina per participar, coralment amb d’altres escoles del Districte, en el ja clàssic «Les Escoles Canten» i, pel què diuen les assistents ho van fer amb nota!

Dijous fou el torn de l’alumnari de 5è en el marc de la Cantania 2017, essent conjuntament amb l’Escola La Sedeta, la representant de Gràcia en aquest magne esdeveniment de ciutat que any rere any sorprèn a famílies i musicòloges d’arreu.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=GPzk3MIO3mg?ecver=2]

 
I, finalment, ahir divendres la mainada més granada de tota l’escola s’acomiadava del Rius amb una festa íntegrament dissenyada, preparada i montada per elles soletes: tallers infantils, cant i dança acompanyades per les més petites perrsonetes de totes – les de P3 -, així com per alumnes de 2n i, si no m’erra la memòria, de 5è.
En resum, vida cultural en formació que fa estarrufar les famílies, ens obra els sentits  i ens anima a seguir gaudint del #somrius !


0 comentarios

Deja una respuesta

Marcador de posición del avatar

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.