Et convidem al contacontes "Sentir-se gota, sentir-se aigua"

Publicado por admin en

Informació facilitada pel projecte El Món a La meva Escola
————————————————————————————-
Us fem arribar informació del contacontes Sentir-se gota d’aigua que durà a terme Ines Castel-Branco i que ens fan arribar des de l’Espai Avinyó. Es tracta d’una activitat que s’emmarca en la programació del centenari del naixement del filòsof Raimon Panikkar, i pensem que pot ser d’interès per a les vostres famílies, ja que es dirigeix a un públic familiar amb infants a partir dels 6 anys i que es realitzarà a la Biblioteca Vila de Gràcia (c. Torrent de lOlla, 104) el dijous 27 de setembre a les 17.30 h. Per assistir-hi, cal inscriure-s’hi prèviament a espaiavinyo@bcn.cat.
Activitat dirigida a un públic infantil i juvenil al voltant del llibre “La gota d’aigua”, adaptat i il·lustrat per Inês Castel-Branco a partir d’un text de Raimon Panikkar.
Panikkar no va escriure mai cap llibre per a nens, però feia servir moltes històries i metàfores per parlar de les coses importants de la vida. També per parlar de la mort, com passa amb la metàfora de la gota d’aigua, que trobem en diferents cultures: des dels Upanishad a la literatura persa, dels textos bíblics als diaris dels místics o als versos dels poetes. I si la mort pogués ser explicada com l’instant en què una gota d’aigua cau al mar? Què passa amb la gota d’aigua? Què passa amb l’aigua de la gota? L’activitat consistirà en un contacontes a partir del llibre i un tast final de meditació i silenci a partir de diferents experiències sonores (tambor oceànic, pal de pluja…).Activitat especialment dirigida a públic familiar (amb infants a partir de 6 anys)
Els següents vídeos us poden ajudar a aproximar-vos als continguts de l’activitat:

0 comentarios

Deja una respuesta

Marcador de posición del avatar

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.