Diverteix-te i dibuixa el teu barri!!!

Publicado por admin en

Imatge Anna Piferrer
Des del projecte Participa Gràcia, del Districte de Gràcia, ens arriba una proposta per a les famílies dels barris de muntanya (La Salut, El Coll, Vallcarca i els Penitents) i ja que en sou unes quantes a l’Escola, des de la Junta de l’AFA ens afegim a la invitació:

Participa a la Gimcana familiar del parc d’Anna Piferrer!!

Mitjançant una activitat lúdica, volem recollir el que tenen a dir els nens i nenes del barri i les escoles, sobre el futur parc d’Anna Piferrer.
Proposem fer un joc a l’entorn del solar del futur parc, en el qual parlarem d’història i d’identitat, de la gent del barri i del que fan, del medi natural, d’accessibilitat i molt més.
Ens trobarem el dissabte 10 de novembre a les 11:00 hores als Jardins del Doctor Comas i Llaberia a l’av. Vallcarca i acabarem cap a les 13:00 hores davant del solar tot prenent un pica-pica.
Més informació:
Correu electrònic: annapiferrerparc@gmail.com
Web: http://ajuntament.barcelona.cat/gracia/ca/accions-participatives-el-disseny-del-nou-parc-danna-piferrer
I, si vols representar l’AFA de l’Escola Rius i Taulet al teu barri, no et tallis i contacta’ns a riussomcomunitat@gmail.com i ajuda’ns a millorar els camins d’accés a  l’escola des de casa teva, a conèixer els nostres veïnats i a proposar aquelles millores que facin més feliços als nostres infants!

#somparticipatives

#femveïnats

#somrius


0 comentarios

Deja una respuesta

Marcador de posición del avatar

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.