Comencem a caminar pels accesos a l'escola

Publicado por admin en

El passat divendres 29 d’abril va tenir lloc l’esperada reunió de la Comissió de Camí Escolar. La Comissió la formen representants de l’AMPA, de l’Escola, de l’IMEB, del Districte i de la Guàrdia Urbana.
A la reunió, els pares i mares que formen part de la Comissió, vam transmetre la problemàtica que genera el pas de vianants de davant de l’escola com a punt més important de la reunió. També hem afegit noves propostes que ens han fet arribar les famílies i hem insistit en altres que creiem que són importants i s’havien desestimat.
Us fem un breu resum  de les qüestions que es van tractar:
– Compromís per part del director de Serveis Tècnics de l’Ajuntament de contactar amb el Comité d’Obres per valorar allargar el temps del semàfor a les hores punta de pas d’escolars.
– Instal·lació de tanques de seguretat de formigó a les illetes que hi ha entre les 4 calçades.
– Redacció d’una carta demanant explícitament a l’intendent de la Guàrdia Urbana la presència permanent i diària d’efectius en l’esmentat pas de vianants.
– Ens informen que estan treballant amb el semàfor de c/Mª Déu del Coll amb Maignon per millorar la seguretat, ens informaran de quines mesures es prendran.
– Evitar motos mal aparcades a vorera c/Mª Déu del Coll amb Travessera de Dalt. Es proposa fer una acció educativa per part de les famílies per sensibilitzar als motoristes, es crearan i repartiran fullets on es demanarà que aparquin a l’altra banda de l’escola on si es permet.
– Senyalització de nou aparcament de motos a vorera d’avda. Vallcarca amb Travessera de Dalt.
– Instal·lació d’aparcament per bicicletes a l’entrada de l’escola.
– Previsió de crear calçada de plataforma única a c/Sta Perpétua i c/Albacete.
– Cruïlla c/Verdi amb c/Frigola, fer zona de plataforma per prioritzar pas de vianants. Més endavant està previst pacificar aquell tram de c/Verdi fent plataforma única a tot el tram.
– Revisió dels passos de vianants a torrent de l’Olla amb Bellver i amb c/Sta Perpetua.
Per la nostra part, a dia d’avui, us podem dir que la carta a l’Intendent de la Guàrdia Urbana ja ha estat enviada i que com molts de vosaltres sabeu, la campanya de sensibilització pels motoristes mal aparcats ja ha començat!  Volem agraïr especialment a totes aquelles mares i pares que han col·laborat per fer possible aquesta intervenció.
image
image
De la resta de qüestions que no depenen de nosaltres, us anirem informant.
Comissió Camí Escolar


0 comentarios

Deja una respuesta

Marcador de posición del avatar

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.