Avui a les 16:00 totes a Ciutadella!!!

Publicado por admin en

Ahir a la tarda es va convocar a les direccions dels centres per tal de comunicar-los les retallades previstes a la plantilla de personal per al proper curs 2016-17.
Davant d’aquest fet, les direccions dels centres vàren prendre els acords següents:
-Que cada claustre, en un full amb el membret del centre, annexi l’escrit adjunt i aporti les signatures de tot el professorat.
– Que el dijous 16 de juny, a les 16h. ens trobem tots els equips directius, mestres i personal de centres de Catalunya davant de la seu del Parlament de Catalunya per lliurar el recull de comunicats, amb les signatures dels claustres, els representants dels directors de la Junta Central, ho entraran al registre, en companyia de tot el personal  docent. Es convocarà la premsa a l’acte de lliurament.
Aquest és un acte NO polític ni sindical.
No cal dir que és important l’assistència i que tots els suports són bàsics per la millora de l’educació dels nostres alumnes, en les millors condicions que es mereixen.
Aquells de vosaltres que desitgeu unir-vos a  la recollida de signatures, tindreu els fulls a la vostra disposició al matí a la porta de l’escola. Després a les 4 de la tarda els entregarem, juntament amb els de les escoles d’arreu de catalunya, al Parlament de Catalunya.
El text és el següent:
Davant les mesures anunciades en els plenaris de direccions dels diferents territoris, convocadez amb caràcter urgent i extraordinari ,en les que s’anuncien  les retallades del recursos humans (mestres, TEI, vetlladors/es , USEE, aula d’acollida i suport lingüístic) que afecten directament l’atenció a l’alumnat d’aquest país, pel curs 16-17, mostrem el nostre rebuig i indignació.
Com a responsables de l’acció educativa i pares i mares de l’alumnat demanem que es vetlli i prioritzi per damunt de tot, l’educació i els recursos necessaris per atendre com es mereixen, els nostres infants i joves.
No cal dir que, des de l’AMPA #somrius ens sumem a aquesta iniciativa!!!
NoMesRetallades


0 comentarios

Deja una respuesta

Marcador de posición del avatar

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.