Actualització: 19 de març: Mercat d'Intercanvi al Diamant

Publicado por admin en

Des de l’AMPA de l’Escola Rius i Taulet volem informar del mercat d’intercanvi de Gràcia que, organitzat per persones vinculades a Xaingra, el Banc del Temps i el grup de Lendi-Gràcia, tindrà lloc el proper 19 de març de 11 a 17 hores a la Plaça del Diamant.
Cap a les 14,30h hi ha dinar de carmanyola: Porta el teu dinar per compartir!
Al mercat trobaràs informació de Xaingra, el Banc del Temps i altres iniciatives del barri amb qui compartim filosofia. També hi haurà tallers i com sempre, obren l’espai per compartir cançons, actuacions, coneixements, tallers, activitats… Si voleu fer alguna activitat al mercat només cal que us poseu en contacte amb xaingra@rosadefoc.info.
En aquesta edició, posen l’accent, entre més, en l’educació i les escoles de Gràcia i d’aquíla nostra voluntat d’informar-ne al col·lectiu de famílies, alumnes i personal docent del nostre centre, entre més.
I què s’hi pot fer?
– Es pot intercanviar tot allò que el teu armari i imaginació et permeti: objectes, serveis, coneixements… amb l’única norma de NO FER SERVIR DINERS, ni demanar que els faci servir algú altre.
– Es pot conèixer a d’altres persones i conrear la confiança mútua. Si t’ofereixen un intercanvi i no t’interessa res del què t’ofereixen, no desisteixis: demana allò que necessites, pregunta quins coneixements o habilitats té l’altre persona, busca intercanvis a tres o quatre bandes… forma part de la màgia de l’intercanvi!!
– Es pot col·laborar en la difusió de l’activitat, en ajudar a muntar i desmuntar taules el dia del mercat, etc. Pregunta en què pots col.laborar… contribuiràs així a que es puguin seguir fent mercats molts anys més!!
2016-03-14 cartell mercat 51


0 comentarios

Deja una respuesta

Marcador de posición del avatar

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.