Torna La Volta al món en 5 plats!

Publicat per afasomrius el

Ens plau fer-vos arribar la invitació d’enguany a l’activitat La volta al món en 5 plats torna a El Món a la Meva Escola: FOGONS ANTIRUMORS”. Es tracta d’uns tallers en què, a partir de l’elaboració d’un plat, coneixerem la diversitat cultural present a la nostra ciutat. Ens ho explicaran persones de diferents orígens culturals i, en alguns de les escoles, comptarem amb la col·laboració de famílies dels centres educatius participants.
Les famílies de les escoles que hi participen es podran inscriure gratuïtament a les sessions que vulguin (a una o a vàries), omplint la butlleta de confirmació d’assistència que trobaran a la circular que els facilitaran des de cada centre educatiu, o bé mitjançant aquest FORMULARI D’INSCRIPCIÓ: “‘La volta al món en 5 plats’ torna a ‘El Món a la Meva Escola’: FOGONS ANTIRUMORS”. Com l’any passat, l’activitat es dirigeix a persones adultes però també hi podran participar els infants conjuntament amb les seves famílies. El període d’inscripció s’acaba el dilluns que ve, 25 de març, i les places són limitades.
Les sessions es duran a terme els dijous de 17.30 a 19.30 h en el calendari següent als centres educatius:

  • Escola Josep M. de Sagarra – Rússia: 28 de març
  • Escola Montseny – Itàlia: 4 d’abril
  • Escola Rius i Taulet – Veneçuela: 11 d’abril
  • Col·legi Sant Josep – Perú: 25 d’abril
  • Escola Josep Maria Jujol – Xina: 2 de maig

Es tracta d’uns tallers organitzats conjuntament entre les AMPA/AFA de les escoles Josep Maria Jujol, Col·legi Sant Josep, Rius i Taulet, Montseny i Josep M. de Sagarra, la Fundació Ciutadania Multicultural-Mescladís, el Catàleg Antirumors i la Xarxa BCN Antirumors, el Districte de Gràcia i el Programa BCN Interculturalitat.


0 comentaris

Deixa un comentari

Avatar placeholder

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.