#SomReflexió

Publicado por admin en

És comú que com a famílies de vegades trobem la necessitat de compartir algunes reflexions o inquietuds sobre l’acompanyament que fem de les nostres filles i fills.
Des de l’Associació de Famílies, pensem que podem crear un espai on enllaçar articles i idees sobre el tema i contribuir entre totes i tots a millorar aquest acompanyament i el creixement i desenvolupament de la canalla
Aquesta és la primera entrada on compartim dos suggeriments de lectura, esperem us agradin. Podeu fer recomanacions a través del formulari de contacte d’aquest blog
 
L’acompanyament emocional a la infància
L’acompanyament emocional es un dels temes que més us interessa a les famílies i a totes aquells professionals que us relacioneu amb infants. La dificultat, a vegades recau en entendre que quan parlem d’acompanyament emocional no ens estem referint a un conjunt de tècniques o dinàmiques per aplicar, sinó que ens estem referint a un camp que sobretot té a veure amb nosaltres com a adults: Com gestiono jo les meves pròpies emocions? Quines emocions tenen espai o no en la meva vida? Com visc jo la meva pròpia ràbia, la meva tristesa…? La mirada i l’acompanyament que ens fem a nosaltres mateixos, està directament relacionat amb el nostre estil alhora d’acompanyar als infants. Si els adults no ens respectem emocionalment és difícil poder-ho fer diferent amb ells.
Seguir llegint aqui
 
La Vida dels Jocs i les Joguines
La Vida dels Jocs i les Jogui nes és una campanya sobre consum responsable de joguines i prevenció deresidus per a famílies.
A través de tallers informatius i  de reparació en col·laboració amb l’Hospital de les Joguines, punts informatius i una GUIA EN PDF i paper, on expliquem a les famílies quines són les alternatives per a que les joguines no siguin d’usar i llençar, com ara on comprar-ne joguines ecològiques i on reparar-les, on llogar-ne, o bé, on comprar-les de segona mà, i fins i tot, a on portar-les un cop ja no les fem servir.
 


0 comentarios

Deja una respuesta

Marcador de posición del avatar

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.