#SomNatura18 – 3a. Sortida de Natura: Així va anar (més o menys)

Publicado por afasomrius en

El passat diumenge 15 d’abril, la comunitat afera de la Rius i Taulet fou convidada a la 3a. Sortida de Natura per a famílies, una activitat que ja va sent tradicional i que, enguany, s’havia hagut de posposar per mal temps.
A quarts de deu del matí, la cinquantena de mares, pares, nens i nenes ja eren fent tavola a la porta de l’Escola.
Trenta minutets d’autocar, amb notables explicacions sobre el destí i de distesa conversa, ens porten a la barrera que ens separa del paradís de les aus i la flora autòctona de ribera que es conserva en aquest racó metropolità.
El Carlos, pare de la sortida, reparteix binocles i guies d’aus a la vintena de famílies, mentres esperem les desplaçades en vehicle particular.
El recorregut ens porta i fem pel Braç de la Vidala fins a l’accés al paratge del Remolar i Filipines. Els avions capten l’atenció dels i les més menudes, però no destorben la pau de les aus que es poden observar de dels dos aguaits d’avifauna que hi ha disponibles.
En sortir de l’espai, acampem a l’àrea recreativa i mengem i xerrem mentre la quitxalla juga al nostre voltant.
I per la tarda? La tarda és de platja verge i pura com la innocència d’una mainada que juga amb les ones i la sorra amb encisadora llibertat.
Ja de tard, tothom demana repetir la sortida: els i les més grans per la convivència viscuda, els nens i les nenes per la felicitat d’un dia d’ocells desconeguts i marinera llibertat.
Des de la Junta de l’AFA volem agraïr a les famílies, a la vocalia d’activitats #SomActivitat i, de manera especial, al Carlos, pare de l’escola i naturalista de referència, per llur compromís i partícipació.

Categorías: Uncategorized

0 comentarios

Deja una respuesta

Marcador de posición del avatar

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.