Servei d’extraescolars

Publicado por afasomrius en

Aquest curs l’alumnat de la Rius podrà seguir aprenent i gaudint a les tardes de les activitats extraescolars de l’escola. Trieu i apunteu-vos! Trobareu tota la informació de l’activitat en el Dossier Extraescolar 2022-23

 

EDUCACIÓ INFANTIL

Bloc I: Expressió i Art

Bloc II: Desenvolupament cognitiu

Bloc III: Cos i moviment

 

EDUCACIÓ PRIMÀRIA

Bloc I: Expressió i Art

Bloc II: Desenvolupament cognitiu

  • Anglès creatiuInscripció
  • RobòticaHi ha hagut un canvi d’última hora de l’empresa proveïdora de l’activitat de Robótica. Aquest any es treballarà amb SCRATCH BARCELONA (presentació de l’empresa) i les condicions són les següents: Quota: 37€ i Matrícula de 45€ l´any: aquesta matrícula es per que donen unes prestacions molt especials extres:
    – Figureta 3D dissenyada per cada alumne entregable com a projecte final.
    – Accés a més de 75 cursos de programació de Scratch School sense cost (amb premi a millor startup al OpenAwards) durant tot el curs IMP: Com que no estaba previst fer aquesta despesa de matrícula i no s´havia dit, ara que venen tantes despeses, podeu pagar aquesta matrícula de octubre a març quan cada família vulgui o pugui. La matricula es paga directament a Diver´s, ens podeu avisar per correu (diverstiu@gamail.com) quan la vulgueu pagar i us la domiciliarem. Per un altre banda els nens i nenes necessiten per fer l’activitat la seva Tablet o Chromebook, per que cada un tingui el seu dispositiu amb els seus treballs i projectes i pugui anar fent a casa si vol i cap altre alumne hi interfereixi. L’escola ha cedit l’aula d’informàtica i per tant es faran servir els ordinadors de la mateixa aula.  
    Inscripció

Bloc III: Cos i moviment

 

Per qualsevols dubte, escriu-nos: extraescolars@afasomrius.cat