S'acosta el Cercavila de les Festes de Santa Eulalia, participa!

Publicado por afasomrius en

PARTICIPA!


És una tradició que els nostres gegants (la Rita, el Rius, la Tina i el Taulet) surtin per Festes!
Aquest any no pot ser l’excepció!
El 9 de febrer s’organitza el Cercavila de Gegantons d’Escoles de Barcelona, per les Festes de Santa Eulalia
Un grup de famílies sortirà des de l’escola a les 9.30 per a portar als nostres gegants, després es tornarà a les 13:30hs
A primera hora es convida l’esmorzar als infants
Si t’interessa participar, emplena el següent formulari
 
Més informació:
Per les festes de Santa Eulàlia es podrà veure una exposició que aplega gegants del Corpus i del Carnaval

Aquest any els Gegants Nous de la Casa de la Caritat o del Corpus celebren el seu centenari i els seus companys, els Gegants Vells de la Casa de la Caritat, coneguts també com a Gegants del Carnaval, 160 anys. Per això ambdues parelles són les protagonistes de l’exposició ‘Gegants de Corpus vs Gegants de Carnaval’ que es podrà veure als baixos del palau de la Virreina del 2 al 10 de febrer amb motiu de les festes de Santa Eulàlia.
La mostra estarà formada per peces vingudes de tot Catalunya que, igual que els seus companys barcelonins, representen d’una manera o altra a aquestes dues festes. Així per la part de Corpus hi haurà els Gegants d’Igualada, que es van estrenar per aquesta festa fa 76 anys; els Gegants del Corpus de Castelló i uns dels gegants més antics de Catalunya: els de Montblanc, que vindran acompanyats dels seus capgrossos. La mostra es completarà amb les dues parelles dels Gegants Vells de Solsona i les dues parelles dels Gegants Bojos, construïts expressament per participar en el carnaval solsoní.
I si voleu veure a tots aquests gegants en moviment, us haureu d’esperar fins al diumenge 10 de febrer a la tarda. Aquest dia, en plenes festes de Santa Eulàlia, sortiran en cercavila pels carrers del centre de Barcelona. A les 17.00 la comitiva arrencarà des del Palau de la Virreina i baixaran per la Rambla fins a tombar pel carrer de Ferran i arribar a la plaça de Sant Jaume. Allà a les 18.00 faran una mostra de balls. I una vegada acabats, desfaran el recorregut de la cercavila per tornar al palau de la Virreina, on han estat exposats tots aquests dies.


0 comentarios

Deja una respuesta

Marcador de posición del avatar

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.