No toqueu l'Educació, en defensa del model d'escola catalana

Publicado por admin en

Davant de les recents declaracions infundades i mentides públiques interessades per part de diferents actors polítics en relació a l’escola a Catalunya, des de l’AMPA volem manifestar la nostra total confiança en l’equip docent de l’Escola Rius i Taulet i de totes les escoles públiques de Catalunya.
Els esforços per crear una escola i comunitat educativa plural i diversa recau sobretot en la labor dels equips docents que amb recursos insuficients i en condicions de precarietat fan un gran esforç per construir espais de convivència i aprenentatge per a les nostres filles i fills. Per això creiem que és injust que, amb mentides, es pretengui desacreditar aquesta lloable labor.
Com a AMPA mantenim el nostre compromís per una escola pública catalana i laica com el millor camí per construir una societat respectuosa de la diversitat, i reconeixem el model d’immersió lingüística de l’escola catalana com un element afavoridor de la cohesió social.
Aprofitem aquesta comunicació per compartir amb totes les famílies les convocatòries a participar en diferents espais de mobilització impulsats per la FAPAC (de la qual formem part) i del MUCE (que integra famílies, professorat i alumnat i de la qual la FAPAC n’és membre) amb la intenció de fer explícit el nostre suport a la professionalitat de les mestres i el nostre rebuig a qualsevol intent d’intromissió partidista als espais educatius.

No ens toqueu l’Educació, Marc Unitari de la Comunitat Educativa

 

La FAPAC defensa el model d’Escola Catalana

 

A Catalunya la democràcia s’ha après a l’escola. Comunicat a la comunitat educativa, Consell Escolar de Catalunya

 

Comunicat del departament d’Ensenyament sobre els atacs a l’escola catalana


0 comentarios

Deja una respuesta

Marcador de posición del avatar

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.