Ludoteca de jornada intensiva

Publicado por admin en


Amb l’arribada de la jornada intensiva, obrim noves places del casal de tarda (ludoteca) que modifica el seu horari per a aquelles famílies que ho necessitin.
El casal tindrà lloc entre els dies 5 i 20 de juny (els dies 21 i 22 no hi haurà casal) i l’horari serà de 15.30h a 18h.
Us adjuntem la fitxa d’inscripció 2018  i la normativa de jornada intensiva del casal (ludoteca) on veureu tota la documentació que heu de presentar, així com el preu del casal en funció dels dies a la setmana que es faci ús del casal.
Les inscripcions es podran formalitzar entre el 2 i el 25 de maig. Per formalitzar-la, s’haurà de realitzar el pagament del casal al compte de l’AFA.
Un cop realitzat el pagament, s’haurà de lliurar la fitxa d’inscripció, la documentació sol·licitada i el justificant de pagament a la secretaria de l’AFA en l’horari habitual (dimarts i dijous de 9h a 13h i dimecres de 16h a 18h).
Moltes gràcies,
La Junta de l’AFA
 


Ludoteca |  Casal Jornada intensiva
L’horari del casal durant la jornada intensiva és de dilluns a divendres de 15’30h a 18h.
La recollida dels infants es podrà fer entre activitats, de manera que els infants puguin acabar tota activitat que comencin i per tant poder sentir-se realitzats i satisfets de la feina feta.
El preu* dels i les participants inscrits és de:
13,35 €/mes 1 dia a la setmana
19,79 €/mes 2 dies a la setmana
26,54€/mes 3 dies a la setmana
33,30€/mes 4 dies a la setmana
40,08€/mes 5 dies a la setmana
Procés d’inscripció
Documentació necessària per a la matriculació:
– Fulla d’inscripció (cal signar tots els apartats)
– Fotografia de carnet
– Fotocopia del carnet de vacunes
– Fotocopia de la targeta sanitària (Catsalut o mútua)
– Fotocòpia del DNI/Passaport de la mare/pare o tutor/a legal
– Fotocòpia de la cartilla o comprovant bancari
La inscripció no es considera vàlida fins que no s’hagi efectuat el pagament de l’activitat i lliurat el justificant de pagament així com tota la documentació degudament signada.
Normativa de l’activitat

  • Cal seguir les indicacions de l’equip educatiu; respectar els horaris establerts, participar activament de les activitats i contribuir al bon desenvolupament d’aquestes.
  • Cal respectar les normes bàsiques de convivència grupal. Cal respectar l’equipament i materials que s’utilitzen durant l’activitat.
  • Es prega puntualitat a l’hora de recollida dels infants en acabar l’activitat. La firma de la inscripció del casal implica l’acceptació de l’horari establert a la normativa i el compliment d’aquest. Qualsevol necessitat puntual de modificació d’horari caldrà que sigui notificada a la coordinació del casal abans que comenci l’activitat.
  • En cas que es produeixi un retard a l’hora de la recollida, s’abonaran 10€ en funció de despeses d’ampliació d’hores de l’equip educatiu.
    En cas que s’incompleixi un d’aquests punts, els i les organitzadores es reserven el dret d’expulsió del/la participant. En cas d’expulsió no es retornarà l’import de la inscripció.
  • Els i les organitzadores no es fan responsables de la pèrdua o deteriorament d’objectes personals.

Casal Infantil de La Sedeta – Centre Cívic La Sedeta
Adreça electrònica: casalinfantil@sedeta.com – Tel. 647 61 88 14


0 comentarios

Deja una respuesta

Marcador de posición del avatar

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.