La volta al món en 5 plats arriba a El Món a la Meva Escola

Publicado por admin en


Benvolgudes families

Ens plau fer-vos arribar la invitació a les sessions que, en el marc del projecte «El Món a la Meva Escola», es faran de «La volta al món en 5 plats» a diferents escoles del districte de Gràcia, per tal que participeu i gaudiu.
Es tracta d’uns tallers en què, a partir de l’elaboració d’un plat, coneixerem part de la diversitat cultural present a la nostra ciutat i escoles. Ens ho explicaran persones de diferents orígens culturals i, en algunes de les escoles, comptarem amb la col·laboració de famílies de les escoles participants.
Les famílies de les escoles que hi participen es podran inscriure gratuïtament a les sessions que vulguin (no cal que sigui a totes), omplint la butlleta de confirmació d’assistència que trobaran a la circular que es facilitara a cada alumne/a. O a través del formulari que pots trobar fent clic aquí. A més, hi haurà servei d’acollida per als infants, que girarà al voltant de la cultura que tractem. El període d’inscripció s’acaba el dilluns que ve, 19 de març, i les places són limitades.
Les sessions es duran a terme en dijous de 18 a 19.30 h en el calendari següent als centres educatius:

  • Escola Josep M. de Sagarra – Marroc: 22 de març
  • Col·legi Sant Josep – Xina: 5 d’abril
  • Escola Rius i Taulet – Pakistan: 19 d’abril
  • Escola La Farigola de Vallcarca – Iran: 3 de maig
Es tracta d’uns tallers organitzats conjuntament entre les AFA/AMPA de les escoles La Farigola de Vallcarca, Rius i Taulet, Col·legi Sant Josep i Josep M. de Sagarra, i el Programa BCN Interculturalitat (a través dels projectes «Espai Avinyó», «El Món a la Meva Escola» i «Impulsem la Interculturalitat»).
Moltes gràcies per la vostra participació.

INSCRIPCIÓ


0 comentarios

Deja una respuesta

Marcador de posición del avatar

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.