La FaPaC reitera el seu respecte a la diversitat d'opinió de les famílies federades

Publicado por admin en

Barcelona, 4 d’octubre de 2017
La Federació d’Associacions de Mares i Pares d’Alumnes de Catalunya, la FaPaC, vol recordar que, com a entitat plural i diversa que representa prop de 500.000 famílies d’arreu del país, està al costat de totes les mares i pares, respectant la seva diversitat en el sentit ampli de la paraula -entorn social, ètnia, religió, ideologia, etc-, i les seves manifestacions i opinions, tant les majoritàries com aquelles minoritàries.
La Federació entén que la diversitat és justament el valor i la força de les més de 2.200 AMPA associades i respecta la pluralitat de la nostra gran base social. En aquest sentit, no ens podem permetre cap gest ni actitud que promogui la segregació i l’estigmatització dels nostres infants i joves, sigui pel motiu que sigui, especialment en un entorn clau com és l’escolar i educatiu.
Especialment en aquests temps convulsos que estem vivint, la FaPaC defensa la democràcia i la llibertat d’expressió. La Federació ha condemnat, condemna i condemnarà qualsevol acció que atempti contra els drets humans. Així ho ha fet durant aquests dies -com a una de les entitats membres de la Taula per la Democràcia-, i així ho continuarà fent, fidel als seus valors com a Federació que defensa una escola pública, de qualitat, catalana, laica, equitativa, integradora, inclusiva, gratuïta, democràtica i coeducativa.
Lluny de la confrontació, l’actitud pacífica i el respecte és la nostra gran basa com a societat.


0 comentarios

Deja una respuesta

Marcador de posición del avatar

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.