Extraescolars 2019-2020: No et perdis! Inscripcions al juny!!

Publicado por afasomrius en

ACTUALITZACIÓ:
Consulta el Dossier de les extraescolars_AFASomRius_2019: Et sorprendrà!!!

La Comissió d’Extraescolars ha fet durant aquest any un procés intens de revisió i avaluació de l’oferta d’activitats extraescolars de l’escola que ha servit de base per presentar pel proper curs la següent proposta.
El fonament principal de la proposta és que totes les activitats siguin motivants pels infants, aprenguin al mateix temps que es diverteixen i treballin valors.
OBJECTIUS
  • Donar més rellevància a la part lúdica, recreativa, col·laborativa i socialitzadora vers la competitivitat.
  • Usar el joc com a via d’accés a una millor consciència corporal i a l’assoliment de major destresa motriu i esportiva.
  • Fomentar el llenguatge i l’expressió en totes les seves dimensions

INSCRIPCIÓ
El període d’inscripció s’obrirà el divendres 7 de juny fins al dimecres 20 de juny de 2019, després de fer un tastet el dimarts 4 de juny.
Per formalitzar la inscripció s’ha de lliurar la butlleta a la Miriam a l’espai AFA.
Pot ser en persona en horari d’atenció dimarts i dijous de 9h a 13h i dimecres de 16:30h a 18h o per correu electrònic a riussomextraescolars@gmail.com
Les places s’adjudicaran per ordre d’arribada. Les activitats es realitzaran si hi ha un mínim de criatures inscrites (indicat a la informació específica de cada activitat), però la Comissió es reserva el dret d’anul·lar, canviar, fusionar o fer altres tipus de proposta per a l’activitat si el grup no és prou nombrós, homogeni o per qualsevol altre motiu.
Captura
Funcionament
Les activitats començaran el dimarts 1 d’octubre de 2019 i finalitzaran el divendres 30 de maig de 2020. Es celebraran dues jornades de portes obertes on les famílies podran veure com es desenvolupen i gaudir d’elles i s’emetran dos informes al llarg del curs ( febrer i maig) on es mostrarà la valoració de l’activitat.
El cobrament es farà trimestralment o mensual (segons l’activitat). No s’admetran inscripcions si hi ha rebuts impagats de cursos anteriors. Les famílies que hagin sol·licitat beca per activitat esportiva, haurà de pagar mensualment les quotes fins la resolució definitiva. En cas de ser aprovada, es farà la devolució de la quantitat corresponent.
La persona responsable  a partir de 2/4 de cinc (16:30h), s’encarrega de les criatures, que, amb un quart d’hora, berenen el que han portat de casa. A 3⁄4 de cinc (16:45h) comencen totes les activitats , i acaben a les 17:45h.
Consulta el Dossier de les extraescolars_AFASomRius_2019
Categorías: Extraescolars

0 comentarios

Deja una respuesta

Marcador de posición del avatar

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.