Educació sexual en la infantesa i l'adolescència

Publicado por admin en

El paper de la família és cabdal en l’acompanyament i el desenvolupament de les habilitats, capacitats i valors dels infants. És per això que és necessari realitzar una revisió constant de les pràctiques quotidianes pròpies, partint de les creences i les actituds envers els infants, per tal d’involucrar-se en la coeducació. Cal contrastar possibles disparitats entre els nostres discursos i les nostres pràctiques. Així doncs, és necessari revisar les interaccions i expectatives que projectem amb els infants a partir d’espais on compartir inquietuds, dubtes i reflexions.
Així doncs, des de la Coordinadora de Comissions de Gènere, Coeducació i Feminismes de les escoles públiques de Gràcia (de la qual participa l’AFA SomRius amb una representació de la Comissió de Gènere), conjuntament amb el Districte de Gràcia, es proposa un cicle de xerrades destinades a totes les famílies de les escoles.
Les xerrades previstes són les següents:

  •  «Educació afectiva-sexual», impartida per Teo Pardo, a l’Escola Turó del Cargol, dimarts 30 d’octubre, a partir de les 17 h (cartell adjunt).
  •  «Resolució de conflictes», impartida per Fill a l’agulla, dijous 29 de novembre, a partir de les 17 h (lloc per confirmar)
  •  «Noves masculinitats», lloc i data encara per confirmar.

 

Categorías: Consells i recomanacions

0 comentarios

Deja una respuesta

Marcador de posición del avatar

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.