Construïm el nostre Camí Escolar

Publicado por admin en


 
La Comissió de Camins Escolars té l’objectiu d´aconseguir un itinerari segur, còmode i de confiança per les famílies que formem el Rius en el nostre trajecte diari de casa a l´escola.

La nostre feina es identificar tots aquells problemes que les famílies ens trobem en el camí diari a l´escola, proposar al districte solucions per aquells punts problemàtics i fer un seguiment per aconseguir que les propostes es duien a terme.
Durant aquests anys, des de que es va posar en marxa aquest projecte hem anat aconseguint millorar moltes coses que han facilitat la mobilitat i la seguretat dels nostres fills. Les dues ultimes propostes aconseguides des de la comissió han sigut la presencia dels Agents Cívics* al semàfor de Travessera de Dalt, i el pas de vianants al carrer Verdi amb carrer Santa Perpetua. Però encara queda molt camí per fer, i molta feina.
 
C. Verdi i Sta. Perpetua (Abans)           
 
Necessitem la col·laboració de totes les famílies per identificar els trajectes que son utilitzats per la comunitat del RIUS, així com per identificar els punts que s´han de millorar, per lo que us demanem que ompliu aquesta enquesta per poder des de Camins demanar al districte que faci tots aquells canvis necessaris per garantir un camí segur cap a l´escola.

Accés a l'enquesta

Accés a l’enquesta


Els nostre major repte es inaugurar el nostre Camí escolar, el Camí del RIUS I TAULET perquè vinguis d´on vinguis, arribar a l´escola sigui fàcil, còmode i un trajecte segur.
 

* La definició de l’àmbit funcional dels agents cívics designa la seva vocació de servei, la seva proximitat amb el ciutadà i visitant de Barcelona, i tanmateix el seu paper gradual com a autoritat, que s’inicia en la informació i l’acompanyament, i finalitza en el requeriment i coordinació amb la Guàrdia Urbana.
https://www.bsmsa.cat/activitats/agents-civics/

0 comentarios

Deja una respuesta

Marcador de posición del avatar

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.