#AturemRumors Demana un calendari antirumors addicional

Publicat per admin el


 
A tota la comunitat educativa:
Des de la Comissió Intercultural del AFA us animem a sol·licitar un calendari antirumors addicional (durant el mes de març s’han distribuït a totes les famílies, claustre, personal de menjador i activitats extraescolars).
Ens queden alguns i ens agradaria que estiguessin en mans d’alguna persona que els apreciï i li acompanyi durant tot l’any (conclou al gener de 2019, inclòs) en la important tasca de combatre rumors basats en estereotips i prejudicis. Si t’interessa, demana el teu aquí
Aprofitem per compartir un vídeo elaborat per la Xarxa Antirumors de Barcelona per a la campanya #AturemRumors

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=wZaRvGqKzQ8]

La campanya #AturemRumors

Amb la campanya es pretén augmentar i millorar la capacitat d’incidència de la XBCNA, construint nous relats o narratives des de la perspectiva de la NO Discriminació i apel·lant als drets de les persones, per desactivar rumors i estereotips que afecten la convivència intercultural en la ciutat.
Per això, la campanya te com a principals objectius:

  • Situar els rumors en una esfera més pública, explicant l’origen i perquè és important lluitar contra els rumors i estereotips tenint en compte els seus efectes discriminatoris sobre les persones i col·lectius de diversos orígens i contexts culturals que viuen a Barcelona.
  • Buscar i promoure el posicionament de la ciutadania barcelonina mitjançant la seva adhesió al Manifest #AturemRumors.
  • Visibilitzar la Xarxa BCN Antirumors com a un recurs on les entitats i persones a títol individual poden dirigir-se per a participar i trobar suport, eines de sensibilització i recursos formatius per tal d’aturar rumors.

 


0 comentaris

Deixa un comentari

Avatar placeholder

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.