Aplicació de les mesures decretades en data d’avui sobre els serveis de l’AFA

Publicado por afasomrius en

Benvolgudes famílies,

Després de la publicació al DOGC de la RESOLUCIÓ SLT/2700/2020, de 29 d’octubre, per la qual es prorroguen i es modifiquen les mesures en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19 al territori de Catalunya confirmem que les activitats extraescolars queden suspeses presencialment durant els propers 15 dies..

La resolució publicada no afecta als serveis de menjador i acollides de matí i de tarda, en tant en quan, s’campleixen els criteris establerts en la Resolució.

Per a les famílies afectades per la suspensió de la presencialitat de les extraescolars;

➡️Esteu atentes als vostres emails perquè les entitats organitzadores us escriuran per informar-vos com procedir durant aquest període. Algunes seguiran online i d’altres no..

➡️Des de l’AFA entenem que això pot afectar negativament a les famílies pels horaris de sortida dels nostres infants. Per aquest motiu, posarem reforç als espais d’acollida perquè es puguin respectar els grups bombolla i les famílies que ho necessitin puguin fer ús d’aquest servei.

➡️En cas que algú necessiti fer del servei d’acollida de tarda per no tenir extraescolar, envieu-nos, el més aviat possible, durant el cap de setmana, un email a riussomextraescolars@gmail.com per organitzar-ho per dilluns.

Una abraçada,

 

La Junta de l’AFA, la vocalia de Serveis i la Comissió d’extraescolars

 

#somcures

#somAFA

#somrius


0 comentarios

Deja una respuesta

Marcador de posición del avatar

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.