30N: Juguem en Igualtat

Publicado por admin en

La comissió de Gènere del AFA us convida a participar en les diferents activitats del projecte Juguem en Igualtat, de l’Associació L’Hora Lliure i en col·laboració amb la Coordinadora de Comissions de Gènere de Gràcia

La propera activitat és el divendres 30 de novembre a les 16:45 al pati de l’Escola Baldiri i Reixac

Preguem confirmar participació a: RiusSomFeminismes@gmail.com

 
L’hora Lliure – Associació Espai i Lleure, és una associació sense ànim de lucre que des de fa 7 anys treballa al barri de Gràcia per conciliar lleure de petitxs i grans. Durant tot aquest temps han desenvolupat projectes culturals i de lleure relacionats amb la família i la infància, sempre amb valors socials i per promoure la igualtat de gènere.
Actualment, estan treballant per impulsar la Campanya de sensibilització per eradicar el sexisme del joc infantil durant el Nadal 2018.
És tracta d’una campanya enfocada en 3 vies: consumidors, és a dir, les pròpies famílies; botigues de joguines i fabricants.
La idea és una jornada festiva convidant a participar a totes les escoles del districte. Es faràn activitats, xerrades i tallers per trencar estereotips en el joc i propostes que engresquin als infants a trencar amb el sexisme imposat des del joc.
 


 
Aprofitem també per compartir un vídeo de la campanya de joguines de la Comissió de Gènere de l’escola Fructuós Gelabert
 

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=pL23EftRTDk]

Categorías: Consells i recomanacions

0 comentarios

Deja una respuesta

Marcador de posición del avatar

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.