ANGLÈS CREATIU- Educació Primària

Entitat: Tea or Coffee

Formulari d’inscripció: Consulta places disponibles a Tea or coffee: info@teaorcoffee.es

PRIMÀRIA (de 1è a 6è)

1r i 2n Dimecres: 16:25-17:40h

3r, 4t, 5è i 6è Dimarts: 16:25-17:40h

Preu mensual: 125€ trimestre

Nombre mínim inscripcions: 8

Classes d’anglès interactives i dinàmiques, fugint de llibres i promovent la comunicació en situacions reals per a què els alumnes es puguin expressar de manera independent.
METODOLOGIA
Els cursos de tots els nivells s’estructuren en mini projectes, que estan dissenyats per incloure temàtiques que motivin aquella franja d’edat específicament.
Els projectes evolucionen al llarg de dues o tres classes de manera que a final de projecte els alumnes puguin comunicar-se i expressar-se independentment per a presentar aquests projectes.
Exemples d’aquests projectes són cuinar una recepta, muntar una botiga, organitzar un espectacle de moda, o presentar un programa de televisió.. Ensenyem la gramàtica d’una manera comunicativa. I procurem que els alumnes estiguin constantment practicant el llenguatge, per a que puguin utilitzar, retenir i millorar el nivell. Creem estímuls i situacions realistes en les quals l’alumne pugui utilitzar el llenguatge de manera espontània. Suscitem el vocabulari i les estructures a l’alumne fent-li preguntes i sempre utilitzant ajudes visuals i gestuals.
A classe fem servir objectes reals i joguines, fotos i vídeos, dibuixos, flashcards, materials adaptats i fitxes personalitzades, etc. Per identificar conceptes. Per reforçar la connexió entre els conceptes i les paraules parlades, utilitzem la repetició